Wij helpen bedrijven en particulieren

Ik ben een:

Bedrijf Particulier

Zakelijk

Bekijk hieronder het overzicht van onze zakelijke diensten.

Belastingen

Wilt u zeker weten dat u alle fiscale mogelijkheden gebruikt, en geen onnodige risico’s loopt op een hoge naheffing? Neem dan contact met ons op, wij doen graag uw belastingaangiften.

Lees meer

Administraties

Ben je starter, ondernemer of zzp’er en op zoek naar een proactief administratiekantoor? Een administratiekantoor dat jouw administratie tot in de puntjes verzorgt en ook de aangifte btw en inkomstenbelasting voor je regelt?

Lees meer

Salarissen

Het op de juiste wijze voeren van een salarisadministratie zal door het merendeel van de werkgevers als complex worden ervaren. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van salarisadministratie en nemen het graag uit uw handen.

Lees meer

Wil jij meer weten over hoe we werken en wat we voor jou kunnen betekenen?

Particulieren

Wil jij zeker weten dat je alle fiscale mogelijkheden gebruikt, en geen onnodige risico’s loopt op een hoge naheffing? Neem dan contact met ons op, wij doen graag jouw belastingaangifte

Eigen woning

Heeft u een eigen woning? Dan mag u bepaalde kosten aftrekken van uw inkomen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ziektekosten

Sommige zorgkosten mag u aftrekken in uw aangifte. Dit zijn de specifieke zorgkosten. Wij kunnen voor u bekijken welke kosten dit zijn.

Studiekosten

Voor de aftrek van studiekosten geldt een drempel per persoon. Wij kunnen voor u berekenen welke aftrekbare kosten boven de drempel u mag aftrekken.

Levensonderhoud kinderen

U kunt een restant persoonsgebonden aftrek hebben als u de bepaalde aftrekposten in een eerder jaar niet kon verrekenen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Reiskosten

Reist u met het openbaar vervoer tussen uw woning en uw werk? Dan hebt u mogelijk recht op reisaftrek.

Giften

Een periodieke gift of een gewone gift? En aan welke voorwaarden moet u voldoen om ze te mogen aftrekken van uw aangifte inkomstenbelasting? Wij geven u graag advies.