Belastingen
Contact opnemen

Belastingen

Iedereen in Nederland moet belasting betalen, ook bedrijven betalen belastingen. De belastingen voor ondernemers zijn veelal dezelfde als die van consumenten. Wel gelden er andere regels, en komt er bij de belasting voor bedrijven vaak wat meer administratie om de hoek kijken.

Helaas is er niet één ondernemersbelasting waarmee alles in een keer geregeld is. Belastingen zijn voor ondernemers daarom soms complexe materie. Ze dienen zelf een financiële administratie bij te houden waarin zij onder andere bijhouden hoeveel belasting over de producten en diensten zij ontvangen hebben en hoeveel zij hebben uitgegeven.

Een boekhoudprogramma berekent veel zaken automatisch voor je, maar als je hier geen gebruik van maakt dien je dit zelf uit te rekenen. Daarnaast werkt de inkomstenbelasting bij een eigen bedrijf iets anders doordat er voor ondernemers speciale regels zijn. Daar bovenop komen nog enkele zakelijke belastingen. Afhankelijk van de complexiteit van de onderneming kan dit een aardig uitzoekwerk zijn.

Krijgt jij de kriebels bij het horen van het woord ‘belastingen’? Je bent niet de enige! Gelukkig zijn er ook mensen die er juist veel voldoening uit halen om mensen te helpen met hun belastingaangiften en andere belastingkwesties. Wij nemen al je zorgen op het gebied van belastingen graag uit handen! Wij zijn op de hoogte van de nieuwste wetswijzigingen en toegestane aftrekposten. Deze kennis willen wij bij Numeri Administratie inzetten om voor jou het maximale resultaat uit de aangifte te halen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen