Administraties

Administratie en advies

Als ondernemer heb je waarschijnlijk je handen vol aan jouw onderneming. Administratie wordt dan al snel een ondergeschoven kindje. Maar naast dat een administratie bijhouden verplicht is, biedt het ook veel inzicht in wat je doet. Inzicht waarmee je sterke keuzes kunt maken voor jouw groeiende onderneming.

Numeri Administratie helpt je vooruit door met je mee te denken. Betrokkenheid vinden wij belangrijk, wat wij graag vertalen als ‘samen met de ondernemer ondernemen’. Wij helpen je bij het opstarten, inrichten en stroomlijnen van de administratie, zodat dit minimale inspanning kost, maar wel alle voordelen oplevert. Op basis van de inzichten die jouw administratie geeft zullen wij je actief adviseren over keuzes die op je afkomen. Je kan je administratie online beheren, veilig, snel en eenvoudig. Uiteraard voor een vaste prijs per maand zodat je weet waar je aan toe bent.

Starters

Wanneer je een eigen onderneming wilt starten komen er veel zaken op je af: belastingen, verzekeringen, welke rechtsvorm, financiering en het opzetten van een administratie. Dit is nog maar een kleine greep van vragen die dan op jouw pad komen. Naast motivatie heb je in ieder geval een gedegen ondernemersplan nodig. Een goed doordacht ondernemersplan vergemakkelijkt bovendien het verkrijgen van een eventuele financiering van de bank. Numeri Administratie heeft veel ervaring in het succesvol begeleiden van startende ondernemers.

Jouw persoonlijk administratiekantoor

Starters voelen zich vaak thuis bij ons door de persoonlijke sfeer waarin we werken. Onze deur staat altijd open voor vragen of om even te sparren over het een of ander. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen doen? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen