Over ons

Administratie en advies voor
MKB, ZZP en Starter

Numeri Administratie denkt met je mee, als financieel adviseur en vanuit organisatorisch oogpunt. Je kan zorgeloos de complete financiële administratie aan ons toevertrouwen. Vakkundige staan we naast onze cliënten, signaleren we veranderingen en geven we actief advies. Wil je zelf de administratie verwerken en alleen de jaarrekening uit handen geven? Ook dan kan je bij ons terecht.

Kom in contact

Vooruit kijken

Numeri Administratie kijkt vooruit. Jouw administratie stroomlijnen is voor ons pas het begin, waar het gaat tellen is in de inzichten die het oplevert. Inzichten die bijdragen aan vandaag en aan de toekomst. Want dat is wanneer goed advies telt. Wij hebben de kennis en kunde in huis voor al jouw administratieve activiteiten: financiële administratie, salarisadministratie, de jaarrekening, belastingaangiften en rapportages, wij maken het allemaal voor je in orde.

(Online) administratie, salarisadministratie, de jaarrekeningen en belastingaangiften

Grijze archiefkasten en stapels papier zijn al een tijd uit het kantoorbeeld verdwenen. Wij helpen bedrijven bij het opzetten van een online administratie waardoor je altijd up-to-date bent en altijd en overal bij jouw administratie en dossier kan. Als kantoor lopen wij mee qua mogelijkheden van tegenwoordig, zodat we je altijd het beste kunnen bieden.

Natascha Demmenie RBc

Ingeschreven in het RBc-register van het Register Belastingadviseurs.

Natascha Demmenie heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het verzorgen van aangiftes, boekhoudingen en fiscale zaken, zowel van particulieren als ondernemers, van de meest eenvoudige tot de meest complexe aangiftes en boekhoudingen. Wij zijn een professionele en flexibele organisatie en hechten veel waarde aan persoonlijk contact en duurzame klantrelatie. Wij begrijpen als geen ander dat ondernemers al genoeg aan hun hoofd hebben en meer verwachten dan administratieve dienstverlening alleen. Wij bieden onze relaties daarom meer: meer rust, overzicht en tijd zodat zij zich kunnen focussen op wat belangrijk voor ze is: zaken doen!

Het administratiekantoor van Demmenie is gevestigd in Amersfoort en is makkelijk te bereiken via de A1 en A28, en er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend afspraak.